Rodamunt

Nota legal

 

Dades identificatives

Aquesta pàgina web és propietat de l'Associació Rodamunt, una associació sense ànim de lucre, l'activitat principal de la qual és facilitar l'accés a la muntanya a les persones amb mobilitat reduïda.

Rodamunt està inscrita a la secció 1ª del Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, amb el número d'inscripció 55953 i NIF G66542978

La nostra adreça social és carrer Bertran, 18-20, sobreàtic, a Barcelona 08023.

El nostre telèfon de contacte és el 93 624 15 91

La nostra adreça de correu electrònic és info@rodamunt.cat

 

Política de privacitat

Les dades recollides a través de la pàgina web o mitjançant altres mitjans de contacte (telèfon, email) són utilitzats exclusivament per a les activitats relacionades amb l'Associació, en particular per a la gestió del voluntariat. Els voluntaris accepten la publicació a la nostra web, blog i xarxes socials, de les imatges o vídeos en els que apareguin desenvolupant la seva tasca solidària. En cap cas aquestes dades seran cedides a tercers ni utilitzades amb altres finalitats diferents a les de l'Associació. Les dades passaran a formar part d'un fitxer de titularitat de RODAMUNT, inscrit a l'Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es).

És possible exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició conforme a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, enviant una carta amb la fotocòpia del seu DNI a l'adreça RODAMUNT, Bertran, 18-20, sobreàtic, 08023 Barcelona, o al correu electrònic info@rodamunt.cat.

 

Links

La pàgina conté enllaços o hiperlinks cap a altres llocs d'Internet sobre els que no exerceix cap tipus de control ni dels seus continguts. En cap cas s'assumirà cap responsabilitat pels continguts d'algun link pertanyent a una pàgina web externa, ni es garantirà la disponibilitat tècnica de les pàgines a les quals apunten.